Har du også en forkærlighed for stærk spiritus, så skulle du prøve at tage til whiskeysmagning. Der findes nemlig rigtigt mange forskellige slags whiskey og det er sjældent en særligt god whiskey, som du får serveret nede på den lokale bar. Har du derimod mod på at smage på de dyre dråber, så bør du overveje at tage til en whiskeysmagning. Her vil du finde ud af at whiskey kommer i mange forskellige smage og farver, og at der er faktisk en hel videnskab bag whiskey produktionen. Der er rigtigt mange faktorer som påvirker det endelige produkt. Afhængigt af hvor længe whiskeyen bliver lagret og hvilke ingredienser som bliver tilføjet, kan det endelige produkts smag variere rigtigt meget.

 

Til en whiskeysmagning vil du møde kyndige mennesker, som ved en helt masse om både produktionen af whiskey og de mange forskellige typer af whiskeyer som findes på markedet. Whiskey eksperter elsker at dele ud af deres viden og at introducere dig for de mange forskellige varianter.

 

Bestil en whiskeysmagning som privat arrangement

 

Du kan også vælge at booke en whiskeysmagning som et arrangement. Det er det perfekte arrangement til en fødselsdag eller en polterabend og en fantastisk undskyldning for at få lidt at drikke. Vælger du at booke en privat whiskeysmagning, så kan du enten selv vælge hvilke typer whiskeyer, som du gerne vil smage, men du kan også få eksperterne til at finde de helt rigtige dråber frem.

 

Du behøver ikke selv have en stor kendskab til whiskey for at få noget ud af en whiskeysmagning. En stor del af oplevelsen er nemlig at blive klogere og at udvide sin horisont, både når det kommer til alkohol, men også når det handler om smagsnuancer i det hele taget.

 

Her kan du finde et eksempel på hvordan en whiskeysmagning kunne strikkes sammen.