Man finder mange måder at tilbringe ferien på med sin familie og hver har sin måde de foretrækker. Ofte er samværet i fokus og man kan finde mange løsninger, som opfylder netop dette behov. En hyggelig ide som hele familien kan få glæde af er en hytteferie. Dette vil være lige det mere primitivt end sommerhus, da campinghytter ofte kun lige netop har det mest nødvendige. At vælge hytter til næste ferie eller campingtur gør noget helt særligt for samværet, da det primitive kræver andre løsninger end man er vandt til. Så hvad med at prøve en ferie i hytter næste gang familien skal afsted?

 

Har I overvejet hytter næste gang I skal på camping?

Danskerne elsker camping og for mange er der utroligt meget tradition i det at campere. Måske tager man det samme sted hen hvert år. Måske tager man blot på en form for camping hvert år. Og der er også stor variation i hvordan man campere, nogle er til campingvogne og andre til telt. Men hvad med at prøve de hyggelige hytter, som man finder mange steder? Fordelen ved en hytte er at man her ikke selv skal have noget med til at overnatte i, men stadig får det primitive ved camping. Måske er dette lige netop den rette løsning for din type familie?

 

Find dejlige campinghytter på skønne Als til næste ferie

Hytter kan findes mange steder i mange former på diverse campingpladser, så hvor skal man tage hen? Danmark byder på mange dejlige steder. Har I fx overvejet det naturskønne Als og området omkring Sønderborg? Her vil man være tæt på vandet og kan i den grad nyde naturen helt tæt på. Augustenhof Strand Camping er et af de steder, hvor man støder på skønne hytter, hvor man kan nyde campingferien i det syddanske. Derudover finder man også mange attraktioner og seværdigheder i nørheden og det for hele familien, der vil både være noget for historieinteresserede eller hvis man elsker naturvidenskab blandt meget andet.