Det siges, at vi bruger over 3 timer på toilettet om ugen. Derfor er det da også vigtigt, at, når du skal købe et nyt toilet, så vælger du ikke bare det først og det bedste. Der findes mange modeller af toiletter – nogle af dem har et væld af funktioner og tal forbundet med dem. Men hvordan finder du lige den helt rigtige model? Læs med, og find ud af, hvad du kan kigge efter. Når du har tænkt dig om kan du se et stort udvalg her https://topvvs.dk/6674-toiletter.

Effektiviteten af toilettet er vigtig

Når et toilet er effektivt, så betyder det, at det ikke bruger særligt meget vand per skyl. Med et effektivt toilet, så kan du ikke kun spare penge, men samtidig også være mere miljøvenlig.

Nogle toiletter har en tryk-assisterende funktion, hvor vandet hjælpes lidt af enheden. Denne funktion er ofte lidt dyrere, og derfor kan det være værd at overveje, hvor mange penge du er villig til at bruge. Derudover er det jo også muligt at få toiletter, som har to forskellige tryk alt efter, hvad du skyller ned. Dette kan også spare vand og gøre processen mere effektiv.

Hvor let skal et toilet være at gøre rent?

Uanset hvilken model du vælger, så skal du jo gøre toilettet rent. Det er ikke altid lige sjovt, og derfor er det vigtigt, at processen er så let, som du vil have det.

Et hængetoilet er et væghængt toilet og er generelt den model, som er lettest at gøre rent. Dette er fordi, at de kan siges at fylde mindst, mens delene er lettere at tilgå.

Skal modellen stå på gulvet og ikke være væghængt, så kan du vælge enten et todelt eller enkeltdelt toilet. Det todelte er ofte sværest at gøre rent, fordi det har mange små kroge, som ikke altid er lige lette at tilgå. Et enkeldelt toilet vil være lidt lettere at få gjort rent. Der er nemlig færre af disse kroge, men til gengæld er de også ofte dyrere.

Tænk på din egen højde

Husk på, at du kommer til at sidde på toilettet mere end du forventer. Sørg derfor, at du vælger en model, der ikke er for lav til dine ben. Er enheden ikke høj nok, så kan du komme til at få ondt i benene, og med 3 timer om ugen brugt på toilettet kan dette hurtigt blive meget!