Står du og mangler dig en rigtig god glidecreme?

Det kan nogle gange godt føles lidt mærkeligt og noget ’usexet’, at skulle hive en glidecreme frem. Men sådan behøver det slet ikke at være. En glidecreme kan skam være en god tilføjelses til sex, hvis i har brug for det. Og der findes måder hvorpå man kan bedre inkorporere den i sin sexleg, så det føles mere naturligt for alle parter.

Læs mere her om, hvordan du gør din glidecreme til en del af din sexleg i stedet for et forstyrrende element i den.

 

Vælg din smag

Det er først og fremmest vigtigt at få øjnene op for, at der er stor forskel på glidecreme. Der er ikke kun stor forskel på mærke og dermed effektivitet, som lang de fleste mennesker ville forvente. Der er skam også stor forskel på smag.

Hvis du dermed har et behov for at købe glidecreme ind for at forbedre din seksuelle oplevelse, så overvej engang om du ikke lige skal købe en glidecreme med en god smag. Du kan se de mange forskellige varianter ved at klikke her.

Skal din glidecreme smag af kirsebær, hvid chokolade eller måske endda champagne og jordbær? Du kan gøre din sexleg en hel del sjovere ved at give din glidecreme en bestemt form for smag, som i begge kan lide. På den måde kan din glidecreme være med til at give dig en helt ny og sjov oplevelse, som du og partneren ikke har prøvet sammen før.

 

Ingen skam

Det er vigtigt, at du ikke af nogen grund holder dig tilbage fra at købe glidecreme, hvis du på nogen måde har brug for det. Glidecreme er en fantastisk oplevelse, som kan være en hel uundgåelig tilføjelse for sexlivet for de mennesker, som har brug for lidt ekstra hjælp.

Det sker for langt de fleste mennesker, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv lige har brug for lidt ekstra hjælp til at gøre deres sex mere behagelig for alle parter. Hvis du er en af dem, så er der så absolut ingen grund til at føle sig skamfuld over dette. Selve det at der overhovedet er et marked, som det ingen for glidecreme, betyder jo, at rigtig mange mennesker har brug for den ekstra hjælp.

Så hvis du står i en situation, hvor du har brug for glidecreme, så må du absolut gå ud og købe den. Du vil takke dig selv for det senere.