iPhone tilbehør

“Snak med en iPhone forhandler, der ved hvad han snakker om.”

Det var min lillebrors gode og velmente råd, da jeg stod der og kiggede på min ny iPhone og selv om jeg var betaget af teknikken, som moderne smartphones råder over, så var det alligevel en lidt flad fornemmelse, at give så mange penge for sådan en sag – og så kun bruge den til at ringe med.

Min lillebror, som – til trods for at han kun er 11 år – er den tekniske “geek” i familien, ved godt, hvad han kan bruge en iPhone til, hvis eller bare han havde pengene til at investere i noget af alt tilbehør man idag kan få til sådan en ting.

Intet tilbehør kan forhindre din iPhone i at gå i stykker

Knægten var stolt over sin brede viden om iPhone og om de ting, man kan med det matchende tilbehør. Men jeg ved godt, at ikke alt der blinker er det rene guld.

Jeg har fortalt knægten, at selv hans iPhone en dag vil få problemer, hvad enten det er slid og brug, der forårsager det eller han selv er skyld i dem. I de fleste tilfælde kan der heldigvis gøres noget ved det og han skal blot komme til mig med hans telefon, hvis han oplever problemer.

Fordi jeg ved, at det sker en dag, har jeg på forhånd undersøgt, hvor man kan få lavet sine telefoner og vel at mærke få en udmærket service til en pris, der er bedre end så mange andre steder. Ikke fordi jeg personligt har nogen erfaring med dem, men jeg har undersøgt dem på steder som Trustpilot.dk og de får gode “karakterer der.

Så JEG er forberedt!

Mvh Iban Aces Grünvold