Naturligt salt har mange sundhedsmæssige fordele, og du vilefter regelmæssigt brug begynde at kunne mærke en forskel,når det kommer til din hud,din krop og dit humør. Et højt indhold af mineraler og næringsstoffer frigives, når de blandes med varmt vand. Det gælder både i forbindelse med Læsø Salt Care og specielt som shampoo mod  salt_3kløende hovedbund.Hemmeligheden ligger gemt i “saltlage vandet”. Nogle af disse mineraler indeholder magnesium, kalium, calcium, bromid og natrium. Disse mineraler optages let af huden, og de er kendt for både at rense og afgifte. Kort sagt udrenser de urenheder, snavs og forurenende stoffer fra dine hudporer, og de efterlader huden glattere, blødere og renere end før behandling. Naturligt salt kan også effektivt bidrage til at reducere stress og berolige nerverne, og saltet er ideelt for dem, der lider af søvnløshed. I udlandet er det store hit Himalaya salt, salt fra Det Døde Hav i Israel og Epsom salte i vores bad. Herhjemme er det salt fremstillet fra saltsyderierne på Læsø, der leverer natursaltene.

En rejse igennem saltets historie fra oldtiden, og til vore dage vil afsløre, at antiseptisk salt på hud og slimhinder i lang tid har været kendt for sin effektivitet. Således også en Læsø shampoo mod kløende hovedbund, der udmærker sig ved, at skæl skaller af og decimeres.Inflammationer, kløe og smerter i hovedbundenmodvirkes og huden regenereres. Generelt har det vist sig, at saltbade er effektivt mod psoriasis, børneeksem, kronisk eksem og psoriasis-shampoogigt.

De gamle grækere lagde stor vægt på kuranstalter ved havet for at kurere hudlidelser, og den berømte romerske læge Paracelsus nævnte tidligt effektiviteten af “saltlage”. Det var dog først omkring 1800, atsaltvandsbade opstod i nærheden af områder tæt forbundet med udvinding af salt (saltminer, saltkilder og saltværker).Læger fra den tyske by Bad Nauheim indført en metodisk salt-bad terapi. De forsøgte at få videnskabelige beviser på de helbredende virkninger af naturligt salt. Nuværende medicinske indikationer for salt-bad terapi følger århundreders traditioner, der omfatter behandling af inflammatoriske hudsygdomme. Det er for længst bekræftet, at der er en virkning.Havsalt bruges som tilsætningsstof i kropsplejeprodukter fra Læsø (salver, shampoo mod kløende hovedbund, geleer, skylninger og body lotion). Læsø shampoo mod kløende hovedbund indeholder saltrestlage fra saltsyderierne på Kattegatsøen. Produktet udmærker sig vedsin perfekte virkning på de, der må slås med en hårbund, hvor huden er rød, den skaller af eller der er sårdannelser. Læsø shampoo mod kløende hovedbund er en mild hårshampoo, uden additiver i form af skadelige kemikalier.Den naturlige og helsebringende Læsø Salt er sat sammen med urter fra den danske natur. Kunder beretter begejstret om, at de oplever en formindskelse af problemer med kløende hårbund, hud der skaller af, røde pletter samt skæleksem og psoriasis i hovedbunden.