I de seneste år har et nyt fænomen vundet frem indenfor skønhedsindustrien, den såkaldte permanente makeup. Det er en procedure, hvor man ved hjælp af mikropigmentering samt særlige nåle og udstyr, tatoverer det øverste, tynde hudlag i ansigtet. Da det kun er det øverste hudlag, der tatoveres, vil den permanente makeup forsvinde efter 3-5 år, og den er derfor i virkeligheden ikke permanent. Den gør dog livet noget nemmere, så længe det varer.

 

Da dette er et forholdsvist nyt, men meget populært, fænomen, kan der være store fordele ved at tage en permanent makeup uddannelse, eller måske blot et kursus i permanent makeup.

Tag et kursus i mikropigmentering

Med et permanent makeup kursus lærer man at give kunderne lige dét, de går og drømmer om, både når det kommer til læber, øjne og bryn. Man går dog ikke på kompromis med kvalitet, farver og sikkerhed. Når man tager en permanent makeup uddannelse lærer man blandt andet at lave 3D bryn og eyeliner, og på basisforløbet lærer man at lave bryn med den såkaldte microblading-teknik. Man lærer at håndtere alle maskiner til permanent makeup, som f.eks. eyeliner med maskine. De nyeste teknikker som Ombre- eller Powder-bryn kan man lære, hvis man fortsætter på et højere niveau.