Kombinationsrejser er den nye trend for folk med penge på lommen!  Og penge på lommen, det er noget, jeg har skaffet mig fornyligt. Og nu lægger jeg planer!

Min kæreste er vildt jaloux over mine planer, så meget at hun går og snakker om at snige sig ned i min kuffert og så springe ud som en trold af en æske, når jeg er fremme ved mit bestemmelsessted. Jeg har til hende, at det er okay – hvis hun nøjes med at medbring en bikini – og iøvrigt har den på!

Men bortset fra at det ville være hyggeligt at være 2 i swimmingpoolen i Vietnam, så var det ikke det, jeg mente med en kombinationsrejse!

Du behøver ikke vælge om det ENTEN skal være højskole ELLER adventurerejse!

Det fede ved kombinationsrejser er netop at det er muligt at kombinere flere forskellige ophold – også forskellige typer!

Du har idag mulighed for at kombinere flere rejser og typer af ophold. Du kan ved hjælp af en professionel rejseudbyder sammensætte din helt egen kombination af ture og oplevelser. Mange vælger en måneds adventurerejse i Vietnam, Burma eller måske Cambodja, kombineret med et højskoleophold “down under” eller i nabolandet, det smukke New Zealand.

Har du tid og penge nok, tilbyder man ofte endnu længere ophold – helt op til 5 måneder. Så kan man måske endelig få set hele mellemamerika!

Hvis du mangler lidt erfaring til at søge et bedre job, er lange kombinationsrejser en god måde at få dit CV til at se rigtigt godt ud.

Din flyrejse er sjældent med i prisen, men køber du din rejse hos den rigtige arrangør, får du alligevel kombineret flere ophold til den helt rigtige pris.

Jan Forshammer, studerende