Traditionen tro bliver den nye iPhone udgivet hver år i september, en tradition som Apple ikke har valgt at ændre dette år. iPhone 6S blev nemlig offentliggjort på en pressekonference i San Francisco i denne måned, sammen med en lang række af andre nye Apple produkter, heriblandt nye modeller af Apple TV, Apple Watch og iPad Air.

Men hvad kan den nye iPhone 6S som den gamle ikke kunne? Det har vi sat fokus på, og herunder kan du læse alt om den nye iPhone 6S – samt læse hvornår du kan få fingrene i den på det danske marked, og hvor du finder det bedste tilbehør til den.

iPhone 6S – det er nyt ift. iPhone 6

En hurtigere processor, et bedre kamera og ikke mindst en langt bedre og mere avanceret skærm, er de tre hovedopgraderinger på den nye iPhone 6S. Udover dette kommer iPhone 6S som forventet i en ny guld rosa farve, som formentlig er til stor glæde hos de kvindelige iPhone fans.

Designet er der ikke ændret meget på, skærmen kommer stadig i hhv. 4,7 tommer og 5,5 tommer for iPhone 6S PLUS modellen. Der er stadig brugt afrundede hjørner, og materialet er udført i aluminium – dog skulle alu materialet være blevet væsentligt bedre/hårdere – og det kommer formentligt i kølvandet på deres tidligere model, som havde en tendens til at bøje hvis den var i baglommen.

Lad os kigge nærmere på de største opdateringer i den nye iPhone:

3D trykfølsom touch skærm – giver nye funktioner

Skærmen i den nye iPhone 6S skulle eftersigende være den helt store nyhed. Apple har introduceret en ny teknologi, som ved hjælp af smarte sensorer og en ny vibrationsmotor, vil kunne registrere hvor hårdt man trykker på skærmen, og derved kan du fx. ved et hurtigt tryk blivet tildelt en anden menu funktion, og omvendt ved et hårdt tryk – noget helt tredje.

Denne funktion bliver rigtig spændende at følge, og især om de kan få det til at fungere optimalt med de apps som der findes på markedet, og brugervenligheden generelt.

Ny processor – 70% hurtigere end tidligere model

iPhone 6S er udstyret med en A9 processor, og den nye chip skulle give en hastighed som er helt op til 70% hurtigere end iPhone 6!

Det er en forbedring som er til at føle på, og det bliver spændende at følge om den kan leve op til forventningerne.

Udover processoren, er antennen på iPhone 6S også forbedret – så den nu kan levere en datahastighed på 300 mbps.

12 megapixel kamera

Bag kameraet er blevet udskiftet, så det i stedet for de hidtil 8 megapixel, nu kan tag billeder i 12 megapixel.

Front kameraet har også fået en opgradering, til glæde og gavn for de mange selfie freaks – så det nu tager billeder i 5 megapixel, og samtidig med er der tilføjet funktioner, som gør det muligt at tilføje ekstra flash lys, hvis der tages selfies i mørke.

Den øgede opløsning, gør det nu også muligt at skyde video i 4K format.

Mobil tilbehør til iPhone 6S – her finder du det billigst

iPhone 6S fortjener selvfølgelig det bedste og nyeste mobil tilbehør, samt den rette beskyttelse – da den stadig ligger på en semi peberet pris, på omkring 5000 danske stakater.

Hvis du er på jagt efter fx. et lækkert iPhone 6S cover, skærmbeskyttelse, høretelefoner eller noget helt andet – så kan vi anbefale at tag et nærmere kig hos Smartmall.dk – her kan du finde alt i mobil tilbehør til iPhone og andre kendte mærker, til nogle yderst fornuftige priser.