Har du behov for at få dig et godt overblik over hele din flåde, således du kan være sikker på, at alt arbejdet og kørsel bliver udført så effektivt som overhovedet muligt? Så kan det være, at du lige nu er på udkig efter en nem form for GPS tracking og flådestyring. Og det har du heldigvis mulighed for at finde til en rigtig god pris. På https://livegps.dk/ finder du nemlig Danmarks aboslut billigste og mest professionelle løsning på flådestyring med en GPS-tracker. Og det endda helt uden stratomkostninger og til alle typer af køretøjer.

Du får den aboslut bedste overvågning over hele flåden 24/7

Vælger du denne løsning, får du rigtig mange fordele, som vil bringe dig stor gavn i din hverdag. For det første får du en nem adgang til de bedste værktøjer, som der findes på markedet på nuværende tidspunkt med en LIVE satellitovervågning samt en intelligent styring, der kan dække hele din flåde. Det giver dig det bedste overblik, og dermed får du også de bedste muligheder for at gøre dit arbejde så godt som overhovedet muligt.

De mange funktioner giver dig det ultimative overblik og de bedste forudsætninger for effektivt arbejde

Derudover får du en lang række moderne og innovative funktioner. Du kan for eksempel sende beskeder direkte til dine chaufførers apps, modtage fotodokumentation og sende opgaver til dem. Det hele foregår nemlig via en form for to-vejs-kommunikation. Derudover kan du via en avanceret rapportering udforme rapporter, der viser fartoverskridelser, antal start og stop, distance, varighed, kørebog, brændstofforbrug, geofence og meget mere. Det hele foregår via en 24/7 LIVE GPS sporing, som giver dig en opdateringsfrekvens med 5. sekunder. Det giver dig hurtigt og nemt et overblik over hele din flåde, hvad enten du befinder du på computeren, tabletten eller mobiltelefonen.

Den bedste og billigste løsning for GPS sporing på markedet på nuværende tidspunkt

Og dette er blot nogle af de mange funktioner, som du får med dig i det nye system. Derfor kan du være sikker på, at du bliver givet den aboslut bedste løsning til den bedste pris, som der findes på markedet på nuværende tidspunkt. Og det endda inden for nogle meget brugervenlige rammer, som enhver vil kunne finde ud af at betjene uanset teknisk snilde og kunnen.