Er det ved at være tid til den næste store fødselsdag? Eller måske det store bryllup nærmer sig? Uanset lejligheden ønsker du helt sikkert, at din fest er den fest, alle snakker om i lang tid. Dette har du muligheden for, hvis du vælger at holde din fest i de rette omgivelser.

I Grenaa, tæt på Århus og Randers, finder du de skønneste omgivelser til din fest. Hvis du vælger at holde din næste fest i et af selskabslokalerne på Kystvejens Konferencecenter, vil du få betjening i topklasse.

Stedet er placeret perfekt mellem en strand og en skov. Dette giver de skønneste naturomgivelser, hvilket også kan være en smule romantisk til dit drømmebryllup.

Lad personalet stå for din fest

Selskabslokalerne kan byde velkommen til den store fest. Faktisk kan du rumme 200 gæster, når du vælger at holde festen hos Kystvejens Konferencecenter. Lad dine gæster nyde deres velkomstdrink på stranden, og så kan i se frem til en lækker menu med mad lavet helt fra bunden.

Personalet står klar til at forkæle dig og dine gæster under hele arrangementet. Og hvis det ønskes, bidrager de også gerne med indslag omkring temaer og musik mm. Læs mere om din drømmefest på kysthotellet.dk