Baby Born er kendt af de fleste med deres karestiske dukker, flere generationer har leget med. Typisk er Baby Born dukker blevet brugt i lege som ”far mor børn” og lignende. Du kan se meget mere til Baby Born her. Baby Born blev til med tanken om at forberede pige børnene til det voksen liv der venter dem. Altså at stifte familie og få børn – det er den traditionelle tanke. Men ligesom alt ændrer sig, er denne tanke også begyndt at ændrer sig. Det betyder, at Baby Born dukker i dag også kan gives til drenge. Ligesom piger skal forberedes til at være mor og tage ansvar ved f.eks. at skifte ble og made babyen – skal en dreng lære de samme ting, da det barn en dag sandsynligvis bliver far og skal tage ansvar overfor sit barn.

 

Ved at give Baby Born dukker i gave til en dreng, kan du være med til at udfordre de traditionelle kønsnormer. I den moderne verden bliver de traditionelle kønsnormer udfordret hele tiden – men hvis man for alvor vil ændre noget, skal der ske noget mens børnene er børn – altså før de får påduttet en hel masse op i hovedet fra samfundet. Ved at give en dreng en Baby Born dukke forbereder du barnet til det rigtige voksenliv, der venter. I dag er begge køn lige meget forældre og skal lige meget over for barnet. Det er ikke længere kvindens ansvar at skifte ble – i de fleste hjem. Derfor er det vigtigt, for at undgå drenge får et chok eller er total uforstående overfor, de forventninger konen kommer med, at drenge ligesom piger bliver opdraget til at tage ansvar overfor barnet og være nærværende. Det kunne hjælpe mig par.

 

Husk også tilbehør til din Baby Born dukke

Baby Born dukker er med tiden blevet udviklet, at de i dag er næsten som et rigtigt barn. For eksempel kan du give dukken flaske og senere skal du skifte ble. Babyen græder og skal trøstes. Du kan også købe tøj til din Baby Born dukke – det hele bliver så virkelig gjort med Baby Born tilbehør. Du kan købe alt ekstra så det bliver ligesom at have et rigtigt barn. Alle børn vil på et tidspunkt have en cykel. Det kan du også købe til din Baby Born dukke. Du kan ikke lære Baby Born dukken at cykle men du kan lære hvordan du skal cykle med en baby. Du får udviklet din egen fornuft – for eksempel hvor hurtigt skal du skubbe til Baby Born dukkes cykel.

 

At have en Baby Born dukke bliver aldrig som at have et rigtigt barn – men det er tæt på sandheden. Du kan gøre det hele mere virkeligt ved at købe tilbehør som barnevogn. Det er noget børn elsker. Det er en god ide, især hvis man har to børn i forskellige alder. Mens du går tur med den nyfødte, kan dit ældste barn gåtur med Baby Born.

 

Baby Born dukker er et godt gavevalg.