Jeg er ejer af en golden retriever hundehvalp, som er meget kræsen! Tit og ofte vil den ikke spise det hundemad jeg køber til den, hvilket resulterer at den bliver sur og gnaven.  Det er simpelthen utroligt, det er lige meget om hundemaden er dyr, billig, tørfoder eller på dåse – den vil simpelthen ikke spise det. Til sidst var jeg ved at opgive indtil jeg fandt hjemmesiden gastrofoder.dk, deres kvalitetsprodukter er noget min hund kan lide!

 

Hundemad med kød og fiskDen rigtige hundemad er vigtig for din hund!

Man har ofte hørt frasen: ”du bliver hvad du spiser” og dette er altså ikke anderledes for hunde. Det er i hvert fald min erfaring. Vores tidligere labrador Katrine ville kun spise fedtholdig mad, hvilket resulterede i at den blev overvægtig og doven. Til sidst måtte vi aflive hunden, fordi den havde en masse smerter grundet overvægt. Dette var et stort nederlag for os og derfor er vi nu super OBS på hvilket hundemad vi serverer for vores hundehvalp. Det er vigtigt at vi ikke får vendt den til at spise samme mad, som vores køre labrador Katrine.

 

Hundemad fra Gastrofoder.dk er sundt for din hund

Efter længere tids søgen på nettet kom jeg ind på siden Gastrofoder.dk. Jeg bestilte hurtigt lidt forskelligt, for at se om min hund overhovedet kunne lide noget af det. Da jeg af erfaring ved at den er meget kræsen. Jeg bestilte både hundemad med fisk og hundemad med kød, så var der lidt forskelligt at vælge imellem. Gastrofoder.dk har et kæmpe sortiment af hundemad, så der er nok at vælge imellem. Det viste sig at min hundehvalp guffede det hele i sig, uden nogen som helst utilfredshed.

 

Den rigtige hundemad efterlader en glad hund

Tro det eller ej, men jeg kan simpelthen mærke på min hund at den er mere glad efter den har fået noget ordentligt hundemad. Derfor vil jeg klart anbefale hundemad fra gastrofoder.dk. Både deres hundemad med kød og med fisk. Det har i hvert fald efterladt min lille hundehvalp glad og tilfreds.