Du har sikkert nok prøvet det. Det med at til printeren pludseligt ikke virker, netop som du står og skal bruge den! Der er næsten ikke noget mere irriterende end et printer-sammenbrud, når man er i gang med at printe noget vigtigt såsom en skoleopgave, rejsepapirer eller en deadline til arbejdet. En af årsagerne til, at din printer ikke virker, kan være, at du muligvis er løbet tør for blæk eller toner. Udvalget af blækpatroner og toner er stort, og det kan være utroligt frustrerende, når man pludselig skal finde rundt i den jungle af blækpatroner og toner, der findes derude, og hvor priserne og kvaliteten er yderst varierende. Det kan være svært at finde et produkt af en god kvalitet til en lav pris, hvilket jo er det, vi alle er ude efter.  Her kan blækpatroner eller toner fra BlyBird være din redning! BlyBird produkter er kvalitetsprodukter til få penge.

Hvad gør blækpatroner og toner?

Blækpatroner og lasertoner er de to primære teknologier, der bruges i nutidens printere for at farve eller skrive det ønskede udskriv på papiret.  Er du løbet tør for enten blækpatroner eller lasertoner, er det ikke muligt for dig at få et udskrift fra din printer. Din printer kan enten anvende blækpatroner eller lasertoner til at danne udskriftet, og du bør derfor tjekke om du har en laserprinter eller en printer, der anvender blækpatroner for at vide, hvad du skal lede efter.

Blækpatroner anvender flydende blæk, der påføres papiret ved hjælp af en dyser. Blækket påføres i små dråber, og hvis din printer anvender blæk til at farve papiret, er det muligt for printeren at regulere dråbestørrelsen.

En laserprinter anvender lasertoner, der, modsat blækpatroner, ikke består af flydende masse, men derimod er blæk i pulverform. Det er altså pulveret, der farver papiret. Pulveret overføres til en rulle, der printes på papiret ved hjælp af en elektrisk ladning og varme.

Uanset om din printer anvender blækpatroner eller lasertoner, finder du disse produkter af allerhøjeste kvalitet hos BlyBird. Produkterne er billige, men BlyBird er kendt for deres yderst komfortable patroner og høje kvalitet. Er du løbet tør for enten blæk eller toner, tilbyder BlyBird den bedste pris på yderst gode produkter!

Skal din næste printer bruge blækpatroner eller lasertoner?

Er du ikke blot løbet tør for enten toner eller blæk, men er printeren brudt sammen, og skal du ud og anskaffe dig en ny, bør du overveje, om den næste skal bruge blæk eller toner.

Lasertoner og blækpatroner har overordnet samme funktion i printeren, men valget mellem disse har dog betydning for printerens kunnen. Generelt gælder det ofte, at en laserprinter er hurtigere end en printer, der anvender blæk. Dette, samt det faktum, at lasertoner ofte har en højere kapacitet end blækpatroner gør, at en laserprinter er ideel i erhvervssammenhænge. Er du dog interesseret i at printe billeder af høj kvalitet, er blækprintere klart at foretrække, da det kun er blækprintere, som kan anvende fotopapir.

Uanset om du ender med at vælge en printer, der anvender blækpatroner eller en laserprinter, så får du henholdsvis blæk og toner af høj kvalitet til lav pris hos Billigdraaber!