Skal i til at planlægge børnefødselsdag? Børn glæder sig altid til at skulle have vennerne på besøg, så derfor skal der arrangeres en sjov fest, som de sent vil glemme. De fleste børn er helt vilde med noget særligt som f.eks. prinsesser, biler eller enhjørninger. For at afspejle fødselsdagsbarnet i festen kan det være en god ide, at planlægge en temafest. Man kan købe både servietter, krus, plastictallerkener og lignende, som har motiv af det, som er fødselsdagens tema. Det er meget populært at bruge nogle af de gode gamle Disney figurer som tema. Minnie Mouse er meget populær til pige fødselsdage, da børn er vilde med hende. Tjek markedet ud så i kan få købt alt det nødvendige udstyr til fødselsdagen.

Planlæg en god fødselsdag:

Hvis fødselsdagens hovedtema skal være Minnie Mouse, så gælder det bare om at lave et gennemført tema. På denne måde er gæsterne slet ikke i tvivl om hvad fødselsdagsbarnet godt kan lide. En børnefødselsdag er fyldt med fest og farver, så derfor skal der selvfølgelig købes

servietter, glas, bordpynt, balloner og lignende med Minnie Mouse på. Man kan også vælge at udvide temaet med Minnie Mouses venner såsom Mickie Mouse, Anders And, Fedtmule, Pluto og mange flere. For at skabe en god stemning kan det være sjovt at købe noget udklædning, som gæsterne skal have på.

 

For at hylde Minnie Mouse kan dette f.eks. være store museører, som sidder på en hårdbøjle. Det er en god ide at tjekke markedet ud, da mange forskellige hjemmesider netop sælger pynt til festlige anledninger. Der kan være stor prisforskel på hvad det koster, så det er en god ide, at sammenligne hjemmesider med hinanden. På denne måde sikrer du dig, at få tingene til den billigste pris.

Mange forældre planlægger at lave lege under fødselsdagen, så børnene ikke kommer til at kede sig. Det kan f.eks. være gæt og grimasser hvor børnene skal gætte en Disney figur. Det er kun fantasien der sætter grænser, så find på nogle lege som alle børnene kan være med til.

Skattejagt er et hit:

Det er meget traditionelt at lave skattejagte til børnefødselsdage, så børnene kan rende rundt i fællesskab og have det sjovt. Hvis det er godt vejr udenfor er det sjovt at lave en skattejagt, der både foregår inde og ude. Børn elsker at røre sig og hvis der er en gevinst i sidste ende, så vil de spæne rundt for at finde frem til skatten. Præmien er som regel en lækker slikpose, som børnene kan guffe i sig efter en lang skattejagt.

Planlæg i god tid:

Det er en god ide, at planlægge Minnie Mouse fødselsdagen i god tid, da de helt små detaljer kan tage tid at forberede. Hvis du skal have nogle bestemte detaljer til fødselsdagen, så er det ikke sikkert at det er så nemt at skaffe. Bestiller du f.eks. nogle genstande fra Kina, så kan der gå over en måned før man har tingene derhjemme. For en god ordensskyld skal man tjekke hjemmesidens leveringsbetingelser, så du ikke ender med at købe pynt, som ikke bliver brugt til fødselsdagen.

Lad barnet være med i planlægningen:

Det er vigtigt, at dit barn får en uforglemmelig dag, da fødselsdagen netop er dedikeret til barnet. Det er altid godt at have barnet med i planlægningen, da de gerne vil sætte deres eget præg på festen. Jo mere barnet selv deltager, jo mere kommer barnet også til at føle at festen er til vedkommende. Sæt noget tid af så du kan kigge på pyntegenstande sammen med fødselsdagsbarnet og blive enige om, hvad der skal være på fødselsdagsbordet. Det er hyggeligt at være fælles om et projekt, så dit barn vil med garanti sætte pris på, at i planlægger Minnie Mouse festen sammen.