Har du gang i et nyt byggeri, eller skal du blot have opdateret din nuværende styretavle, så frygt ej! Her finder du information om nogle af de forskellige el-tavler og intelligente, smarte styretavler, som er på markedet i denne tid. Kig med her, for meget mere information.

 

Styretavler

Styretavler er til dig, der besidder et område, hvor flere elektriskbaserede områder skal gå op i en højere enhed. Med en styrtavle får du samling og overblik over dine elektriske forbindelser. Styretavler er relevante i mange forskellige erhverver, og endda også i flere private sammenhænge.

Generelt set, er styretavler altså til dig, der arbejder i en industrivirksomhed. Dertil kan det være i en lang række forskellige, specifikke erhverver. Se blot nogle af områderne nedenfor.

 

  • Medicinalvirksomheder bruger styretavler.
  • Vandingsanlæg og spildevandsanlæg bruger også styretavler.
  • Lufthavne benytter sig ligeså af styretavler.
  • Mejerier bruger i høj grad styretavler.
  • Foderstofproducenter, hvor der produceres foder til dyr, er også forbruger af styretavler.
  • Supermarkeder gør også brug af styretavler og el-tavler. I høj grad i forbindelse med køleskabe, frysere, kølerum og lignende.

 

Styretavlerne kan fås i rustfrit stål, således, at der uden problemer kan foretages grundige rengøringer, uden at gå på kompromis med holdbarheden af din styretavle. Rustfrit stål er særligt praktisk i medicinal-, fødevare-, og spildevandsindustrien. Altså brancher hvor en stor grad af rengøring kræves.

 

Udover overnævnte, specifikke grupper er det hovedsageligt produktionsvirksomheder, maskinfabrikanter og el-installatører, der bruger styretavler og el-tavler. Det vil sige industriområder, hvor store forsamlinger af el er nødvendigt og påkræves, samt skal samles og bruges optimalt. Her er styretavlerne og el-tavlerne en stor hjælp.

 

UL tavler

Går du og har planer om at bringe din styretavler udenfor landets grænser? Så er der her et forslag, til dig, der skal til Nordamerika.

En UL tavle er til dig, som skal have styretavlen med til USA. Med en UL tavle får du en styretavle, som skal leve op til de amerikanske krav, for at kunne fungere og komme ind i landet. Den amerikanske standard-el-tavle går under navnet UL508A, og er det nummer som gælder til tavlens kabelindføring. Således er det de rigtige kabelindføringer, du får til din styretavle. Alle de andre elektriske dele i din styrtavle er ikke tilpasset UL508A.

Hvis du skal have din styrtavle med til Canada, gælder der nogle andre krav.

 

Programmering af flere typer styring

Det er mange steder muligt at få produceret den specifikke type styrtavle, som du har brug for i dit erhverv, eller i den industri du arbejder i. Hvad end tavlen skal bruges i Europa, i Nordamerika, på havet eller i resten af verden, så vil der kunne fremstilles den rette styretavle for dig.

Du kan endda få indbygget forskellige programmer såsom PLC, Soft PLC og PC – alt efter hvad du har brug for. Således kan styretavlen specialbygges til dig og din forretnings behov, med både netværksapplikationer, datafangst og kommunikation til maskinstyringer – alt sammen med sans for kvalitet og brugervenlighed.