Hvorfor bruge penge på en helt ny bil når du kan få en brugt bil der kan være lige så god som den nye? Brugte biler behøver ikke være fælder, når blot de kommer fra Horsens og de er ikke altid ude på at suge pengene ud af din pengepung. Det kan være en god investering og et rigtig godt alternativ til en ny bil.

Der er mange fordele ved at vælge en brugt bil, flere end der er ulemper faktisk. Eksempelvis sparer du penge. Rigtig mange penge. Tænk bare på hvad afskrivningen er på en helt ny bil. Det er slet ikke det samme på en brugt bil, hvis bare du passer godt på den og tager hånd om den.

Samtidig er det flere biler at vælge i mellem, især hvis du har et stramt budget. Når brugte biler kommer lidt op i årene og den får lidt kilometer på bagen så falder de naturligt i værdi. På den måde kan du få en bil der måske fra ny ligger langt over dit budget, men som brugt kan du sagtens være med. Du får altså ofte meget mere for pengene når du vælger brugte biler frem for nye.

 

Alt mellem himmel og jord

Hvis du begrænser dig og kun vil have en ny bil, skal du være indstillet på at betale en stor sum for din bil. Du skal samtidig være indstillet på at den taber meget værdi de første år du har den og hvis du bliver træt af den og skal af med den, kan du langt fra få samme pris for den.

Selvfølgelig er det svært at få samme pris som du giver for en brugt bil, men afskrivningen er slet ikke lige så høj hvis du passer på den.

Måske er du bange for fusk når du køber brugte biler, men det behøver du ikke nødvendigvis at være. Hvis du vælger den rette forhandler, som er til at stole på, så er der ingen grund til bekymring. Her er de brugte biler nemlig testet og klargjort, både mekanisk og kosmetisk. Derfor kan du bare tage det helt roligt når du køber din nye brugte bil fra en troværdig forhandler som du har tillid til. Tillid er altid vigtigt når du køber en ny bil, så vær sikker på at købe din nye brugte bil fra et autoriseret sted som har styr på tingene, så er du på den sikre side.

 

Kilde: https://www.kwestergaard.dk/brugte-biler