Den største frygt som man kan have her i livet er altså frygten for at få sig et kedeligt liv. Dette er egentlig en frygt, der allerede melder sig tidligt i livet, og unge mennesker går til fuldstændig urimelige midler, for blot at få et spændende liv.

18328f36d3e56539d9920ead_1920

Dette er i virkeligheden et problem, da mere vil have mere, og pludselig er det, der var spændende før ikke spændende mere, og dette kan altså gøre, at man kan komme til at gøre ting, som man senere kommer til at fortryde, blot for at have det sjovt. Dette ser man eksempler på, når unge til tider kan give hinanden fuldstændig sindssyge udfordringer til hinanden blot for at føle sig underholdt. Det er altså derfor man skal finde sig en beskæftigelse i livet, der forsat kan blive ved med at være underholdene også efter, at man har arbejdet med det i 17 år. Derfor skal man altså først gøre op med sig selv, hvad det er man nu en gang finder spændende. For selvom det føles som om, at det er det man ønsker mest, der kan virke mest urealistisk, så skal man altså ikke lade sig skræmme. 

Du kan for eksempel blive en glimrende bilforhandler indenfor bilbranchen i Slagelse eller Kalundborg, hvis du går op i biler. Det handler nemlig mest af alt om, at man skal stole på, at hvis man arbejder med noget, som man har interesse for, så er man højst sandsynligt også god til det.