København er hele Danmarks hovedstad, og det er en by, som der er rigtig mange, der elsker. Men det er jo ikke alle i Danmark, der kan bo i København, og derfor er der faktisk, foruden udenlandske turister, også danske turister i København. Ja faktisk er der så mange danske turister, at de næsten er blevet en lige så god indtægtskilde for byen, som de almindelige udenlandske turister.

pool-and-hotel

Men det er jo ikke alle indbyggere i Danmark, der kan tage til København særlig tit. Der er nogle, der har en lang rejse foran sig, hvis de vil til hovedstaden, og derfor er det ikke bare noget man sådan bare gør hver anden weekend. Nej, for mange er det sådan, at hvis man først tager afsted, så bliver man der også for en tid, for eksempel en hel weekend eller i en uge. Men det er ikke alle, der kender nogen i København, som de kan bo hos i disse dage, som man er der, og derfor er man nødt til at finde et hotel at sove på. Men dette er jo tit virkelig dyrt, og når man ser priserne på flertallet af alle hotellerne, så har man næsten lyst til at bare at blive hjemme, for det koster jo næsten altid en bondegård.

Men sådan er det ikke alle steder. Der findes faktisk rigtig gode alternativer, som er rigtig fornuftige, hvor man kan sove et godt sted samtidig med, at det er rigtig billigt. Det kan man læse mere om her.