Leg med Barbiedukker går aldrig af mode, og børn helt ned til 4 år kan lege med dukkerne, sætte deres hår, klæde dem pænt på eller lade dem bo i et pænt hus. Mulighederne er rigtig mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad dine børn kan finde på at lege med deres barbiedukker.

Byg din egen verden

Der er rigtig mange ting, man kan lege med Barbiedukkerne. Fordi de har eksisteret så længe, er der også videreudviklet på rigtig mange ting i universet. Du kan få en fodbold-Barbie eller en prinsese-Barbie, og du kan købe mange forskellige sko, tasker og tøj til dukken, så den samme dukke kan være mange forskellige ting. Der er også mulighed for at lege frisør og farve barbiens hår, så dit barn kan lære dét – bare i en mindre skala.

Og så er der muligheden for at købe tilbehør i lange baner. Huse, caféer, scootere, cykler. Alt sammen kan det være med til at sætte en scene, som dit barn kan lege ud fra. Det kan være virkeligt eller et sjovt fantasi-univers.

 

Barbie merchandise

Udover selve Barbie-universet og leg med dukkerne, er der også en hel masse tilbehør, som dit barn også kan lege med eller tage med i skole. For eksempel kan du købe puslespil eller prinsessekjoler i Barbie-temaet, hvis det er noget, dit barn ønsker sig.

Der er også rigtige mange sjove ting, som måske også mere praktiske. Eksempelvis kan du købe madpakke og drikkedunk med Barbie på, så dit barn kan tage det med i skole. Eller puder og sengetøj. Der er rigtig meget, og selvfølgelig vil dit barn ønske sig det hele. Men start med dukkerne. Så kan han eller hun få smag for universet. Køb Barbie & Ken her.