Hvis du gerne vil have designet dine egne unikke skilte eller dekorationer, så gør Signlabs det let og enkelt. Det er en smart løsning både til virksomheder og private, der gerne vil have personlige Signlabs skilte eller andre former for produkter såsom klistermærker, bannere eller vægklistermærker.

Her får du 5 gode råd til, hvordan du bedst udnytter Signlabs smarte designværktøj på https://signlabs.dk til at lave dine egne unikke designs.

1. Start i det online værktøj

Signlabs har i forvejen gjort det let, hvis du selv skal i gang med at designe et af deres produkter fra bunden. Deres online designværktøj er et overskueligt program, hvor du kan designe løs og samtidigt se, hvordan dit resultat kommer til at se ud.

De tilbyder en række basisdesigns på Signslabs skilte og andre produkter, så du hurtigt kan lære værktøjet at kende.

Det fungerer super simpelt på en computer, så brug en god skærm, så du ordentligt kan se farver og hvad, du designer, før du klikker det hjem.

2. Hvad er dit budskab?

Skal du have designet markedsføringsmateriale til din virksomhed, så er det vigtigt at tænke over, hvad du gerne vil kommunikere med dine Signlabs skilte, klistermærker eller plakater. Her er budskabet vigtigt at overveje, så det bliver så tydeligt gennem hele designprocessen som muligt.

Hvis du som privat skal designe noget hyggelig dekoration til hjemmet, så skal du stadig tænke over, hvad det skal bruges til. Skal du bruge Signlabs skilte som navneskilt til yderdøren, til at markere værelser, eller skal du lave dine egne unikke plakater, så overvej hvad teksten skal være.

3. Vælg de rigtige farver

Farver er kraftige markører, der kan ændre og skabe stemninger og følelser. Derfor skal du være omhyggelig med at vælge de rigtige nuancer, når du skal designe dine Signlabs skilte, bannere, plakater eller andet i det online designunivers.

Klassisk farveteori er stadig brugbart, hvis du er i tvivl om, hvilken retning der er god at gå. Rød er kærlighedens og vredens farve, blå og grøn er beroligende, mens gul giver energi – og du kan mixe og matche nuancerne helt til dine præferencer.

4. Skab dynamik med visuelle elementer

Skal du designe noget unikt, så er de visuelle elementer en stor hjælp. Du skal derfor både tænke over, om der skal være en spændende baggrund, eller du vil bruge bestemte ikoner eller billeder til at peppe dit design op.

Hvis det er til børneværelset, er det let at spørge de mindste eller vælge et sødt design. Er det derimod til en virksomhed, så kan motiverende tekst eller simple designs være den rigtige vej at gå.

5. Slip kreativiteten fri

Det bedste du kan gøre, hvis du skal designe Signlabs skilte, plakater eller andre produkter, er at slippe kreativiteten fri. Det online værktøj gør det let og enkelt at fortryde eller starte forfra, hvis du ikke er tilfreds med dit resultat. Så lad dig inspirere af de mange muligheder og afprøv forskellige ting, før du klikker dine produkter hjem.