De fleste kan nok nikke genkendende til, at det kan være svært at finde de rette håndværkere og det rette tilbud til et byggeprojekt. Som oftest har man ikke ret meget erfaring i det felt, da man ikke går og laver byggeprojekter hele tiden. Nu findes der et tilbud, hvor du får 3 byggetilbud fra et firma, om hvordan man kunne løse dit byggeprojekt på forskellige måder, og herefter skal du vælge ét af dem – eller ingen. På den måde, kan du altså få et lidt bredere syn på, hvordan man kunne løse din opgave på forskellige måder. Læs mere, og hør hvordan 3 byggetilbud fungerer.

Hvad er 3 byggetilbud?

3 byggetilbud, er et firma som indhenter byggetilbud fra håndværkere som er med i deres ordning. Du modtager 3 byggetilbud, og herefter kan du vælge at tage imod et af tilbuddene, eller du kan vælge at undlade helt at tage imod noget.

Det er gratis at modtage de 3 byggetilbud, så betalingen finder først sted, ved selve arbejdet.Firmaets løn, kommer fra abonnementer fra håndværkere, som er med i deres ordning. Firmaet opstod i 2000, og i dag har de mere end 40 ansatte.

Hvordan fungerer det egentlig?

Så hvordan skal du gøre, hvis du gerne vil have 3 byggetilbud. Du skal på deres hjemmeside beskrive din opgave forholdsvis kort og sammenfattet. Herefter sætter du et billede ind, af det sted som du gerne vil have bygget på. Så indtaster du dine kontaktoplysninger og sender din anmodning ind.

Det positive ved 3 byggetilbud, er at du ikke mister noget, ved at prøve at sende dit byggeprojekt ind. Så er det kun hvis du finder et super godt tilbud, at du behøver at tage imod noget som helst.

Hvorhenne fungerer det?

3 byggetilbud har håndværkere med i deres ordning fra hele landet. På den måde kan du være sikker på, at der findes en håndværker nær dig. Der findes omtrent 1246 aktive håndværkere i 689 forskellige danske byer, så der findes en god sandsynlighed for, at du kan finde en håndværker nær dig. Der findes også håndværkere, som er villige til at rykke ud, hvis du bor langt væk, og du gerne vil have lige præcis deres byggetilbud.

Hvad kan du få ordnet?

Der findes en del forskellige ting, som 3 byggetilbud kan hjælpe dig med. De kan fx hjælpe dig med anlægarbejde, altaner, badeværelserenovering og meget mere. Har du et specielt byggeprojekt, kan du også sagtens skrive ind, og høre om du kan få hjælp til dette.

Du kan også vælge at kontakte 3 byggetilbud hvis du skal have malet børneværelset, udskiftet vinduer, hvis toilettet løber og meget mere. Der findes ikke ret meget, som der ikke kan blive hjulpet med. Du kan derfor sagtens kontakte, og høre om de kan løse dit problem.

Du har intet at miste, ved at prøve at finde hjælp til dit byggeprojekt med 3 byggetilbud. Med 3 byggetilbud kan du få realiseret din byggedrøm, på en billig måde.