Uanset om du skal sælge et hus eller er på udkig efter at købe et hus, så er det vigtigt at have en god ejendomsmægler. En god ejendomsmægler er ikke bare en rar person som smiler venligt og har gode manere. En god ejendomsmægler er en dygtig, veluddannet person som også kan smile venligt og få folk til at føle sig godt tilpas. Frem for alt er en god ejendomsmægler en ærlig person.

Ærlighed er altafgørende. En ejendomsmægler der spiller med åbne kort fortæller dig uden omsvøb prisen for hans arbejde. Ikke kun prisen, men også hvad du rent faktisk får for dine penge.

Lokalkendskab og erfaring

En ejendomsmægler som bor og er vokset op i området er oftest det bedste valg. Lokalkendskab er ikke noget man kan lære, det er under huden. Det handler ikke om faktuel viden, men om rent faktisk at havde været der. Erfaringen spiller også ind. Ud over virkeligt at kende området, har det også en stor betydning at have erfaring med salg i netop dit område.

En gratis og uforpligtende vurdering af din bolig og en ærlig snak om prisen er værd at tage med. En solgt eller gratis garanti er endnu bedre. Hvis du kan få begge dele så er du rigtig godt på vej.

Bor du derfor for eksempel i Aalborg eller gerne vil flytte til byen, så er det oplagt at vælge en ejendomsmægler, som er lokaliseret til området i og omkring Aalborg.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er også en vigtig faktor når du skal vælge din ejendomsmægler. Nogen firmaer har rutiner og faste køreplaner som måske ikke helt passer til dit salgsprojekt. Andre firmaer lytter åbent og skræddersyr en strategi så den passer til dine behov. Du er kunden i butikken og kunden har som bekendt altid ret.

Selvfølgeligt er det ejendomsmæglerens arbejde. Selvfølgelig tjener han penge på at sælge dit hus, din lejlighed, sommerhus eller hvad det er du skal sælge. Ejendomsmægleren og det firma han repræsentere tjener penge på handlen, men det gør du også. Jo dygtigere en mægler du har, desto bedre bliver slutprisen. Det vigtige er ærlighed og åbenhed.